COMMANDER

Type

Trailed

Tank Capacity

3300 / 4500 / 5500 / 7000 l

Boom Width

18 - 36 m

Boom Types

DELTA, DELTA FORCE, TWIN FORCE

COMMANDER

Type

Trailed

Tank Capacity

3300 / 4500 / 5500 / 7000 l

Boom Width

18 - 36 m

Boom Types

DELTA, DELTA FORCE, TWIN FORCE

Kontrol systemer til bommen

AutoSlant, AutoHeight and AutoTerrain
HARDI AutoSlant, AutoHeight og AutoTerrain systemer, vil automatisk styre bommen.Dette gør arbejdet meget lettere for føreren, og resultatet bliver en bedre afsætning.
Systemet er kendt for følgende funktioner:

 • Robuste og præcise ultrasoniske sensorer
 • Mulighed for at vælge imellem jord, afgrøde eller hybrid tilstand
 • Proportional ventil sikrer jævne bevægelser (AutoHeight, AutoTerrain)
 • Korrektion af skråtstilling, tilt og højde (AutoHeight, AutoTerrain)
 • Korrektion af skråtstilling og højde (AutoSlant)
 • AutoTerrain arbejder og reagere på både bombevægelser samt den kraft som vrider i bommen.
  Dette tillader systemet at være proaktivt og reagere på selve årsagen frem for symptomerne.
alpha-evo-booms-boom-management-systems.jpg

TWIN FORCE

Den ultimative kapacitet, uafhængig af vejr og applikationsteknologi.
Den største udfordring er timing på grund af vejrforholdene. Lad os tage kontrollen. Med HARDI TWIN-systemet hjælper luften dig med at kontrollere vinden. Du har kontrol over hastigheden og vinklen, der giver dig mulighed for at dække hele planten, fra top til bund.

Den ideelle løsning for høj kapacitet
Afdrift fra en konventionel sprøjte kan være så kraftig at sprøjteføreren er nødt til at stoppe før sprøjtearbejdet er færdigt. Med effektiv afdriftskontrol bliver det meget nemmere for sprøjteføreren at afslutte sprøjtearbejdet til tiden.

Under de fleste forhold, får landmanden mindst dobbelt så mange ekstra sprøjtetimer ved at bruge en TWIN sprøjte fremfor en konventionel sprøjte.

TWIN FORCE fås fra 18 til 36 m.

commander-booms-twin-force.jpg

Op til 100 % mere sprøjtekapacitet 
Timing er alt! Resultaterne på næste side viser at under foråret 2015 ville vindforholdene for konventionel sprøjtning kun udgøre 31 dage, men ved brug af TWIN FORCE vil du få over 45 ekstra sprøjtedage. Derudover kan du sprøjte hurtigere og bruge mindre tid på at fylde sprøjten grundet det reduceret vandforbrug. 

Øget sprøjte muligheder, reduceret afdrift, reduceret kemiforbrug, nøjagtig afsætning, højere sprøjte hastighed, resulterer i en forbedret sprøjte økonomi! 

alpha-evo-booms-twin-force-angle.jpg

Spar op til 30 % i kemikalier
Mange forsøg gennem årene har vist en bedre kemisk effektivitet ved hjælp af TWIN.

Dette giver mulighed for at justere den kemiske dosis, og på nogle markeder ser vi op til 30% reduktion i kemikalieforbruget på gården gennem sæsonen.

 • Op til 100 % mere sprøjtekapacitet 
 • Spar op til 30 % i kemikalier
 • Markant afdriftsreduktion
 • Bedre indtrængning i afgrøden
 • Forbedret sprøjteøkonomi
 • Mindre vandforbrug
 • Hurtigere sprøjtehastigheder
 • Mere end 30 års erfaringer med TWIN systemet

TERRA FORCE bom

HARDI TERRA FORCE-bommen er den ultimative når det gælder styrke, ydeevne og kapacitet til konventionelle bomme. DynamicCenter eller AutoTerrain sikrer bom stabilitet under alle forhold og understøtter en høj kørehastighed.

commander-booms-terra-force.jpg

DELTA FORCE bom

Med sit unikke design, har vi udviklet en bom der formår at være både bred i marken og kompakt i transport, med sine 255 cm. Bommen er udviklet til høje kørehastigheder og perfekt bomstyring.

3-foldet: 39/27/15 m, 36/27/15 m, 36/24/13 m, 33/25/15 m, 33/24/13 m, 32/25/15 m. 2-foldet: 30/15 m, 28/14 m, 27/14 m, 24/12.

Med fem pendulindstillinger har du mulighed for at justere pendulet til at følge enten sprøjtens bevægelser eller terrænet.

Unikt design
Ydeevne, hastighed og kvalitet er nøgleordene, når man taler bomdesign. I udviklingsprocessen med vores næste bomgeneration har vi analyseret og fokuseret på at optimere disse tre områder.

Resultatet - HARDI DELTA FORCE. Med sit unikke design kan vi tilbyde store bomme, der kan køre med høj hastighed, samtidig med at bommen performer optimalt. Samtidig er DELTA FORCE kun 255 cm bred i transport. Ved hjælp af højkvalitets svensk stål formår vi at optimere vægt og styrke og derved producere en bom med nem opsætning, lav vedligeholdelse og fantastisk ydeevne.

commander-booms-delta-force.jpg

DELTA bom

HARDI DELTA tilbyder fremragende ydeevne og pålidelighed. Den robuste tredimensionelle struktur sikrer god holdbarhed. DELTA er tilgængelig i 18-24 meter og er designet til at være ultra-kompakt i transport og opbevaring.

Over-center låsemekanisme
DELTA har en integreret over-center låsemekanisme, som sammen med det tredimensionale design giver en meget stiv boom, der sikrer et minimum af bombevægelser og meget præcis applikation.

Afvigerled
Et ikke-retningsbestemt fjederbelastet afvigerleds-system beskytter bommen mod skade.

Beskyttede dyseholdere 
TRIPLET dyseholdere er velbeskyttede af bomkonstruktionen og sikrer færre nedbrud og stop i marken.

commander-booms-delta.jpg