COMMANDER

Type

Trailed

Tank Capacity

3300 / 4500 / 5500 / 7000 l

Boom Width

18 - 36 m

Boom Types

DELTA, DELTA FORCE, TWIN FORCE

COMMANDER

Type

Trailed

Tank Capacity

3300 / 4500 / 5500 / 7000 l

Boom Width

18 - 36 m

Boom Types

DELTA, DELTA FORCE, TWIN FORCE

HC 6500

Controller designet til komfort og nem betjening
HC 6500 er designet af HARDI og er kun udviklet til sprøjtning. Multifunktionscomputere går ofte på kompromis med detaljer, da de ikke har specifikationerne som en sprøjte specialist besidder.

Jo mere komplekst et produkt er, jo enklere bør det være at bruge. En forvirret operatør kan ikke drage fordel af et komplekst produkt. Alle HARDI intelligente funktioner kan betjenes fra HC 6500.

AutoSlant, AutoHeight og AutoTerrain kan monteres sammen med HC 6500 og betjenes uafhængigt gennem betjeningsbokse.

commander-electronics-hc6500.jpg

AutoWash

HC 9600 styrer operationen for at opnå maksimal rengøringseffekt fra vandet i skylletanken. Op til seks skyllecirkler reducerer restkoncentrationen til et meget lavt niveau, således at efter genopfyldning til det næste sprøjtejob er der ingen risiko for en eventuel restmængde af kemi.

alpha-evo-electronics-autowash.jpg

AutoFill

Nem tankfyldnings process for operatøren

  1. Faktisk tankindhold læses på HC 9600 skærmen
  2. Operatøren indtaster ønsket mængde fra traktor kabinen
  3. Operatøren går til arbejdsområdet, forbinder slangen og starter jobbet via FluidBox
  4. SmartValve lukkes, når fyldevolumen er nået
alpha-evo-electronics-autofill.jpg

AutoAgitation / Elektronisk Tankmåler

Automatisk omrøring for at sikre maksimal omrøring i tanken
Når tanken tømmes regulerer computeren flowet for at forhindre skum og minimerer flydende rester, når tanken er tom.
Ved påfyldning sikrer AutoAgitation maksimal hurtigfyldningskapacitet.
Forskellige programmer kan vælges for optimal omrøring.
En manuel overstyring er mulig fra FluidBox.
AutoAgitation er en standardfunktion med AutoFill og / eller AutoWash.

Elektronisk Tankmåler
En elektronisk tankindholdssensor, er standard, når COMMANDER har AutoAgitation.

Påfyldningsniveauet måles, og en automatisk indlæsning af indholdet på skærmen er muligt. En advarsel for lavt tankindhold kan indstilles.

alpha-evo-electronics-autoagitation.jpg

AutoSectionControl

Åben og luk bomsektioner automatisk 
AutoSectionControl styrer sektionerne, når du kører over sprøjtede områder som i forager eller kile eller omkring forhindringer som træer mv.

HC 9600 har AutoSectionControl som standardfunktion og skal kun sluttes til en GPS-modtager. Ved sprøjtning registrerer AutoSectionControl automatisk det område, der er sprøjtet. I en typisk situation, hvor forageren sprøjtes først, vil AutoSectionControl nu automatisk lukke sektionerne, hvis operatøren passerer over et sprøjtet område.

alpha-evo-electronics-autosectioncontrol.jpg

PrimeFlow

PrimeFlow er et trykbaseret system til cirkulation af væske til dyserne, inden den aktuelle sprøjtning starter. Det forhindrer sedimentering og tillader at skylle bomrør uden at sprøjte på jorden.

Dyser pr. bomsektion kan konfigureres frit, så den præcist overholder det ønsket setup på gården. Om nødvendigt kan sektionerne omprogrammeres på et senere tidspunkt.

Styringen foregår ved dysen, og dette er ideelt til den mest effektive brug af vandet i skylletanken, når sprøjten rengøres i marken.

alpha-evo-electronics-primeflow.jpg

BoomPrime

Ekstraudstyret BoomPrime er et lavtrykscirkulationssystem til DELTA-bommen. Sprøjtevæsken kan cirkulere til dyserne, inden den aktuelle sprøjtning starter. Det forhindrer sedimentering og tillader skylning af bomrør uden at sprøjte på jorden.

Der vil stadig være væske, der løber gennem bomrørene, når fordelingsventilerne er lukket. En trykventil foran bomsektionerne sikrer, at trykket i sektionerne ikke vil være højere end 0,7 bar, så non-dråbeventilerne ikke åbnes.

Dette er et meget enklere og mindre sårbart system sammenlignet med et vakuumbaseret system. Lækage i et vakuumsystem er vanskeligt at lokalisere, og selv den mindste lækage vil forårsage problemer.

commander-electronics-boomprime.jpg

HC 8600 / HC 9600

"Rør ved fremtiden" med integreret elektronik - HC 8600 / HC 9600 Alle de vigtigste sprøjtefunktioner er lige ved hånden. Multifunktions joystick sammen med 12,1" touchskærm giver HC 9600-brugeren det højeste niveau af ydeevne.

HC 8600 / HC 9600-controlleren giver planteavlerne et kraftfuldt og fuldt udstyret præcisionsværktøj. Funktionerne omfatter vejledning, datalogning, applikationsrapporter, GPS-styret sprøjtning, automatiseret styring og meget mere!

ISOBUS-kompatibilitet
HC 8600 / HC 9600 tilbyder kompatibilitet med ISO 11783 (ISOBUS) Universal Terminal Standard. Så HC 8600 / HC 9600 kunne også fungere som HC 6500.

Den komplette integration af alle vigtige oplysninger på en arbejdsskærm er et vigtigt kriterium. På skærmbilledet HC 8600 / HC 9600 kan føreren betjene GeoSteer, AutoTerrain / AutoHeight / AutoSlant, AutoSection-Control, samt vejledning og dosering.

Intuitive touchskærme
En høj-definition 8,4 / 12,1-tommers touchskærm har intuitive værktøjer og kortlægning i nutid, herunder forskellige kortintegration, så du kan se udbytteresultater for afgrødesorter i nutid.

HARDI ISOBUS
HARDI NAVIGATOR, COMMANDER og ALPHA evo kan betjenes med en virtuel ISOBUS-terminal. Kunden kan bestille en intelligent HARDI sprøjte og bruge de intelligente funktioner som AutoWash og PrimeFlow direkte fra sin egen ISOBUS terminal.

alpha-evo-electronics-hc-9600.jpg