COMMANDER

Type

Trailed

Tank Capacity

3300 / 4500 / 5500 / 7000 l

Boom Width

18 - 36 m

Boom Types

DELTA, DELTA FORCE, TWIN FORCE

COMMANDER

Type

Trailed

Tank Capacity

3300 / 4500 / 5500 / 7000 l

Boom Width

18 - 36 m

Boom Types

DELTA, DELTA FORCE, TWIN FORCE

SmartValve ventilerne

Alle primære funktioner, der er nødvendige for at betjene sprøjten under påfyldning eller rengøring, er indbygget i to håndtag placeret i midten af ​​WorkZone - Arbejdszonen. 

De logisk placerede håndtag og de letlæsede farvekodede ikoner gør systemet meget let at forstå og betjene. SmartValve reducerer klargøring og opstart af sprøjten.

commander-workzone-smartvalve.jpg

Pumpe

For at imødekomme kravene til større sprøjter og for at forbedre levetiden, tilbyder HARDI 464 pumpen. Reduktion i trykfaldet er blevet undgået ved at forbedre væskeflowet i topstykket. For at kunne servicere pumpen så nemt som muligt har vi integreret løfte kroge, mens der flyttes to smørenipler til forsiden så smøring af pumpens front og bagside bliver så nemt som muligt. Plejlstangen er også blevet redesignet for forbedret mekanisk levetid. Den mest synlige ændring er dog de nye dæksler designet til at beskytte pumpen mod mudder og vand.

  • Selvansugende
  • Kan køre tør uden at tage skade
  • Nem at servicere
  • Fedtsmurt krumtaphus
alpha-evo-workzone-pump.jpg

EasyClean filter

EasyClean filteret, er et sugefilter med høj  kapacitet. Filterets tilstand kan konstant følges på et SafeSpray vakuummeter.

Det sikrer, at filteret rengøres, når det er nødvendigt og kun, når det er nødvendigt. Ved rengøring af filteret drejes låget 90°. Det vil  lukke for hovedtankventilen i bunden af filteret, og åbne låget for inspektion.

alpha-evo-workzone-easyclean.jpg

CycloneFilter

CycloneFilteret fra HARDI er et unikt selvrensende trykfilter, som udnytter en cyklon væskestrøm i høj hastighed. Ved udnyttelse af denne væskestørm opnås der en større rensning af filteret. 

Desuden har HARDI CycloneFilter en unik boost funktion, der bruges til at højtryksrense filteret efter behov.

Den unikke cyklonaktion forbedrer den selvrensende handling markant. 
Den cyklon, der er skabt inde i filteret, øger væskens hastighed mod filterskærmen og derved øger effektiviteten af den selvrensende handling.

Filteret er monteret i opretstående stilling
Filteret er monteret i en sådan position, at spild kan undgås ved inspektion af filteret. Dette sikrer færre stop og reduceret tryktab i væskesystemet.

alpha-evo-workzone-cyclone.jpg

TurboFiller

HARDI TurboFiller er udviklet til at håndtere store mængder pulver og væske. Dens store kapacitet opnås gennem kombinationen af et stort vakuum og en roterende væskestrøm frembragt af en TurboDeflector i præparatfylderen.

Stor blandingskapacitet 
Væske ved højt tryk bruges til at skabe en kraftig rotation af væsken inde i tragten. Denne bevægelse medfører, at alle pulver- eller flydende kemikalier blandes, inden de suges ind i sprøjten. Den højeste kapacitet opnås, når TurboFiller er mere end halvt fyldt med vand.

Optimal fyldehøjde 
Et fjederbelastet beslag med transportlås gør det nemt at skifte fra mark til påfyldningsposition. Påfyldningspositionen er ca. 95 cm fra jorden.

EFC bom sektionsventiler

ElectricFastControl (EFC) er et modulært system med en positiv drivmotorventil til hver sektion og en enkelt trykventil, når alle sektioner er slået til OFF.

Sektionsventilerne indbefatter et trykdump. Når sektionen er slået til OFF, er trykket i systemet til dyserne lettet.

Dette resulterer i øjeblikkelig aflukning ved dyserne. EFC behøver ingen form for justering, f.eks. Trykudligning.

commander-workzone-efc-boom-section-valves.jpg

DynamicFluid4 væskesystem

Dynamisk væskesystem som er baseret på 4-sensor teknologi
Væskesystemet på ALPHA evo er et nyt koncept udviklet for at opnå kortere responstid og derved mere præcis anvendelse i marken.

Nye kraftfulde motorer på ALPHA evo og den hydrostatiske transmission har givet nye kørselsmønstre med mere varians i hastigheden og hurtigere acceleration, som sammen med GPS-styret sektionsstyring er udfordrende for udførelsen af væskesystemet. I et traditionelt væskesystem er reguleringen lavet på feedback fra hvad der allerede er "historiske" data. For eksempel er omdrejningstallet forøget, og kort efter vil flowet være for høj ved dysen. Når det måles, vil spraycomputeren regulere trykket igen, men i mellemtiden er doseringen blevet for høj.

DynamicFluid4 systemet vil beregne konsekvenserne af øget omdrejninger og vil foretage reguleringen med det samme. Dette gøres muligt af 4 sensorer placeret i væskesystemet som måler omdrejninger, reguleringsventilernes postition, flow og tryk. Kombineret med en ny specifik software og en ny unik keramisk reguleringsventil, tilbyder DynamicFluid4 den mest præcise applikation på markedet.

alpha-evo-workzone-dynamicfluid4.jpg