MailChimp HARDI info letterhead_2.png

 

 

 

To første AEON ordrer er landet

Efter at have åbnet for begrænset markedsføring af vores nyeste trailersprøjte – AEON Centura Line – har vi nu solgt ikke én, men to AEONs.

Export Manager Ole Karlshøj Sørensen står for salget af en AEON TWIN i Holland gennem vores importør Homburg i Stiens. Kunden har valgt lige netop vores maskine grundet det innovative design, de styrende hjul og den enestående afdriftsbegrænsning, som en TWIN FORCE bom tilbyder i forhold til skrappe hollandske miljørestriktioner.

Sales Director Peter Dahl er ansvarlig for salget af en AEON DDZ i England. Denne kunde, som har haft to HARDI trailere før, har i flere måneder overvejet en passende afløser med nye funktioner og teknologi. Han hældte til en maskine fra en tysk konkurrent i rødt, men har nu valgt en AEON med DDZ bom, fordi han ser den som ”en indlysende efterfølger” til en COMMANDER.

HARDI åbnede for nyligt for begrænset salg af den nye AEON Centura Line i udvalgte markeder, inklusiv Danmark, Sverige, Tyskland, Holland og England.

De to AEONs blev solgt næsten samtidig, og da de er udstyret med forskellige bomme, er Ole og Peter blevet enige om at dele æren for salget af den første AEON.

Global Sales
 

AEON DELTA FORCE 18.jpg